Riso Ristorante

Gyönyörű történelmi környezetben fekvő éttermünk hatalmas ablakai az ódon várfalra és a gyönyörű kertre néznek. Természetes anyagokból kialakított berendezése kifinomultan elegáns.

A Riso kitűnő konyhájáról ismert az ínyencek körében, és rangos díjakat nyert a közelmúltban. Séfünk kreációi mind ízviláguk mind megjelenésük tekintetében lenyűgözőek, saját receptjei alapján készített és töltött házi tésztái mennyeiek!

Külön ajánlattal várjuk a cégeket, a tradicionális magyar ízek kedvelőit és az igényes vendégvárókat. Ételeink egészségesek, a kulináris élményeket dohányfüst nem zavarja, a parkolás egyszerű.

Riso Terrace

Éttermünk 70 fős grillterasza május elejétől október végéig várja a gasztronómia szerelmeseit. Bel-Buda legnagyobb terasza csodálatos parkosított kertben kapott helyett, ahol a mediterrán örökzöldek, zöldfűszer-bokrok, cserjék között étkezhetnek vendégeink.

A terasz a reggeli órákban üzleti reggelik ideális helyszíne, napközben pedig a grill specialitásoké és a koktéloké a főszerep. A nyári estéken alkalomszerűen élő koncertek és gasztronómiai rendezvények várják a szórakozni vágyókat.

A terasz kialakítása lehetővé teszi, hogy egy időben akár több csoport is tudjon szeparáltan étkezni, szórakozni: a főterasz 40-50 fős rendezvények (családi és céges étkezések, állófogadások) helyszíne lehet, míg a két szeparált, zöld növényekkel elválasztott mellékteraszon további két 16 fős csoportot tudunk leülteni.