Foglalási Feltételek

Garantált foglalás:

a szobafoglalás véglegesítéséhez minden esetben hitelkártya-garanciára, hivatalos céges megrendelőre (ez esetben a cég vállalja a garanciát a vendég megérkezésére) vagy előleg fizetésére van szükségünk, ezen esetekben a megrendelt szobát egész éjjel tartjuk a vendég számára. A fenti garanciák hiányában a szálloda jogosult a szobát más vendég számára értékesíteni.

Elfogadott hitelkártyatípusok: AMEX, VISA, Eurocard/Mastercard, Maestro, Széchényi Pihenő Kártya. A szálloda jogosult a megadott hitelkártyák érvényességét ellenőrizni, illetve a kártyán a foglalás összegét elkülöníteni.

Fizetési feltételek:

a tartózkodás költsége fizethető készpénzzel (elfogadott valuták: Forint, Euro), bank- és hitelkártyával (elfogadott kártyatípusok AMEX, VISA, Eurocard / Mastercard, Maestro), Széchenyi kártyával, előre fizetés esetén átutalással. Banki átutalással történő fizetési igényüket kérjük, előre jelezzék.

Lemondási feltételek:

a szobafoglalás legkésőbb az érkezést megelőző nap 18:00 óráig mondható le kötbérmentesen. Késői lemondás vagy a lemondás elmaradása esetén szálloda 1 napi szobadíjra jogosult kötbér formájában.

Gyermekkedvezmények:

gyermekek elhelyezése (maximum 2 gyermek szobánként) 12 éves korig a szülők szobájában ingyenes, 12 éves kor felett felnőtt árat számolunk. Amennyiben gyermekágyra vagy pótágyra van szükségük, kérjük, még érkezés előtt jelezzék.

Csoportos érdeklődés:

szállodánk kialakítása nagyobb csoportok fogadásának nem kedvez, kisebb csoportok kondícióival kapcsolatban (ár, fizetési és lemondási feltételek stb.) állunk szíves rendelkezésükre .

Árak

Ingyenes Kávésarok

Foglalási Feltételek

Ház Bora Ajándékba

Csomagajánlatok